Sabtu, 31 Ogos 2013

MERDEKA !

Salam Readers , how are you today ? Good ? okay , say Alhamdulilah :)
Hari nih tanggal 31 kan ? Bulan 8 kan ? Wahh , dah 56 tahun kita sambut kemerdekaan , Awesome ! dah lama rupanya kita merdeka  , ok lah tuh kan ? knp kamu mau negara kita d jajah lagi ? eh , TAK NAK aku ! haha , manada org mau d jajah , org gila pun taknak .
 
Okay , apa yang anda rasa ? no feeling ? apadah , sepatutnya kita bersyukur tau , sbb kita tdk lagi djajah oleh pengganas *Terip cikgu sejarah* hahaa , yeahh lah , kalau d imbas kembali pada zaman dahulu org portugis , org jepun , pengganas menyiksa penduduk2 tanah melayu , kan ? kita dah belajar sejarah 3 tahun lepas , takkan dah lupa ? *Bagi yang sama umur dgn zay*

haha , bhaa zay punn tak erti sangat , apapon zay gembira sgt hari nih , pagi2 lagi bapa psg bendera besar depan rumah . Adik adik semua kibarkan bendera masing2 , riuh rendah rumah kami , fikirkan masih raya . Yeah laah , baru sj bangun trus dgr org bisingg d luar bilik , haa . Rupanya hari bersejarah rupanya , tapi aku yah mcam biasa pergi practice sampai nda dpt tolong kawan2 d kls , deko kelas tu sempena merdeka raya yg diadakan skolah kami . :( Jahatnyaa aku . hrp2 dorang phm .
Part2 deko2 nih , aku plg fav lahh nih , tapi ada hal kan ? jadi nda dpt lahh . nda pa , dorang phm juga tu :) heeh , hmm apa lagi yah ? ohh , pening juga baca entry kali nih , Okay lah , mau sambung practice balik . *Online d ofis* Hahha :D

Tiada ulasan:

Catat Ulasan