Khamis, 26 September 2013

RECORDING AFB SONG

Assalamualaikum readers ,
   woahh banyak salah sangka . NO saya hanya rakam suara shj , nynyian berkaitan ksedaran .
NO love love . haha . Alhamdulillah salah satu jalan utk saya mencapai cita cita saya :) hehehe
LOOK ! itu gambar2 waktu recording . zaayza yg bertudung hitam , Comel tak ? haha




























Selasa, 3 September 2013

CRUSH ?







Wohh ! Crush crush crush -.- oh Crush , do you think about me as much as i think about you ? i sure hope so :\                              
                                                                                         

                                                                                                                   Sincerely,
                                                                                                        If only i could tell you who i am .

Isnin, 2 September 2013

Aku Memang Aku .

Assalamualaikum Readers ,

 Tajuk pun macam serius ' AKU TETAP AKU ' yah , kalau kamu d tegur dgn cara yg salah , apa kamu buat ? Sabar ? Ignore ? Lawan ? Whaaaat ?

Okayy  teruskan kalau kamu jenis begitu kalau begitu , aku tdk suka berubah sikap sbb utk dpt kan kawan . Aku ok sj kalau nda da kawan , kamu boleh ? boleh kann , sebab kalau kita mati pun kita seorang sj pundalam tanah tuh , berdindingkan tanah , berlantaikan tanah , beratapkan tanah . KAN ? gelik ? ehh kita dari tanah juga  . Kan ? -.-

 hmm , aku rasa aku nih OVER sgt pulak , macam tadi , bila dorang d tanya . Terlalu banyak membantah , melawan dan menegur ? Woww , sakit hati ku dgr -.- sedangkan rupanya aku punya perangai tuh . Yang dorang Gambarkan laah . Okay ! Agree .

Tapi . . ok apa jalan penyelesaiannya ?
Aku nda tau . Bha bha , kbyeee

Gembiranya Akuuu !

Holaa , dua entry macam biasa . hee , sudah baca kh tajuk atas tu ? Tau apa mksudnyaa ? alaa , Aku gembira nih ! Sebab tadi kami bincang dgn cg Halijah ttg Lembah Danum tuh , oihh kami adakan pada 7 september ! Yehh , nda serentak dgn aku Recording suara nanti , Happynyaaa . KAN aku dah kata smua nih ada hikmahnyaa . Tapi yg sedihnya tuhh Cg kata kami nda jadi p Lembah Danum , d sekolah sj buat khdmat msykrt tuhh , bhaa aku OK sj :) Lembah Danum tuh nnti aku pegi juga dgn family , Heheh , Tapi C PINGPING trus trollface bhaa d buat nya p aku lepas d bgtau , hahah . Lucu weh :*

Rupanyaa kawan kawan sekelas ku nih support aku juga , :) hee , dorang sokong bha tanggal 7 nih d buat , thnkyouu kawan2 . Aku syg kamu :* rupa dorang sj jahat rupanya dorang Baik , Alhamdulillah . Thnkyou ALLAH .

1 September 2013

Assalamualaikum , Halo Readers , bha entry kali nih ttg apa yg berlaku pd hari kemarin / ahad / 1 sept.
Penat kami , tau knp ? Kami kemas kelas untuk pertandingan dekorasi Merdeka Raya ! haha , mood mau menang nih tSET suda d otak ku nih , haha , nda bhaa , tapi best lah kn ? kalau menang nda sia sia 10 jam d skola kemarin , hehe Penat mau buat menara berkembar lg guna botol , psg bendera besar kecil , sampai pening suda ada nih ORANG selalu tnya mana satu depan bendera , HAHA , walaupon suda d ajar -.- macam suda mama mengajar , haha . Apapon best , hmpir lg kami kena saman , aku jalan beli  brg dengan zarah , dia drive jadi tiada lesen lh bha kan , bawah umur . Tetibe pulak ada accident depan kami , Jem lagi . Terus dtg pak polisi and Traffic , susah nyaa nih hati , nasib baik lepas juga , Hoo ! Haaha ,bnyk halangan . Nah ! tengok  lah d bwh nih sedikit gambaran kelas kami :) nda cantik kh ? bah aku sj lh kecantikan -.- HAHAHA