Isnin, 2 September 2013

1 September 2013

Assalamualaikum , Halo Readers , bha entry kali nih ttg apa yg berlaku pd hari kemarin / ahad / 1 sept.
Penat kami , tau knp ? Kami kemas kelas untuk pertandingan dekorasi Merdeka Raya ! haha , mood mau menang nih tSET suda d otak ku nih , haha , nda bhaa , tapi best lah kn ? kalau menang nda sia sia 10 jam d skola kemarin , hehe Penat mau buat menara berkembar lg guna botol , psg bendera besar kecil , sampai pening suda ada nih ORANG selalu tnya mana satu depan bendera , HAHA , walaupon suda d ajar -.- macam suda mama mengajar , haha . Apapon best , hmpir lg kami kena saman , aku jalan beli  brg dengan zarah , dia drive jadi tiada lesen lh bha kan , bawah umur . Tetibe pulak ada accident depan kami , Jem lagi . Terus dtg pak polisi and Traffic , susah nyaa nih hati , nasib baik lepas juga , Hoo ! Haaha ,bnyk halangan . Nah ! tengok  lah d bwh nih sedikit gambaran kelas kami :) nda cantik kh ? bah aku sj lh kecantikan -.- HAHAHA




Tiada ulasan:

Catat Ulasan