Ahad, 16 Mac 2014

Tak dapat diterima dengan akal otak aku ! Hahahaha :D

Assalamualaikum readers :) wahh , lama dah tak update and share share cerita kan ? :) Hahaha :D
tajuk entri kali ni , TAK DAPAT DITERIMA DENGAN AKAL OTAK AKU ! haha , pelik je tajuk kan . 
ni zay nak bgtau yang nak tahu lah ye :*  pada tanggal 8 haribulan Mac , zay telah menyertai pertandingan nasyid sekolah sekolah , Alhamdulillah dgn kurnia Allah serta rezekiNya , SMK.DATUK PANGLIMA ABDULLAH SEMPORNA mendapat tempat yang pertama , haa ! kami lah tu , nama kumpulan kami ialah AZ-ZAHRA :) sedapp je nama kumpulan kami , hehe .
okay , berbalik kpd tajuk , dah trg trg kami JOHAN kan , mestilah ramai yg tak berpuas hati apalagi para musuh . Hahha , tak apa kami faham :) Zay nak bgtau ni . . sekolah kami selain mdpt tmpt pertama , kami juga mndpt Solo Terbaik ! ehem ehem :) siapa lah tuu , haahahaha :D apalg mesti double double org tak puas hati . kan ? apalah yg kami buat . kami just beri yg terbaik utk sekolah kami , so ? Kami telah diadili dan kami Johan , please terima . Para penasyid sekolah yg berkaitan Tak perlu lh nak patahkan piala depan mata kepala kami sendiri , kami tau kamu tak puas hati *sekolah yg dimaksudkan , tapi tak apa biar mereka mencemuh ,kami akan bls dgn senyuman :))) Ustazah yg sbnrnya pendiam dan brsopan pun dapat meluahkan perasaan dipandang begitu , ustazah kata ' kenapa mereka tidak beriman kepada qada' dan qadar ?' zay hanya mampu tersenyum dan menggelengkan kepala perlahan lahan . tak berani dohh melawan dpn ustazah . Hhahaha :D

Apapun the moral of value ialah , BERIMAN LAH DENGAN LIMA PERKARA YANG DIWAJIBKAN , TENTUNYA TIADA YANG MUNGKAR DALAM KEHIDUPAN  KAMU .  Amin ya Rabb :)))

Tiada ulasan:

Catat Ulasan